Skip to main content
Accessibility Resource Center Skip to main content
Have a phone you love? Get up to $500 when you bring your phone.
end of navigation menu
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
***Announcement: We’re excited to inform you that we will be merging the Fios and Wireless Communities to a unified Verizon Community with a new look and feel throughout. If you are interested in what specifically has changed, please see the New Revamped Community article under the Featured Topics.***
My Blackberry bold will not connect to my email after a password change.
Jguff
Member

I had to change my Comcast.net account password today for my email.  After trying to updating numerous times I cannot get my blackberry bold to accept the new password and I can no longer receive email on my phone.  I've been all over the internet looking for ways to fix the problem with no success.  Can anyone help me?????

Labels (1)
0 Likes
Re: My Blackberry bold will not connect to my email after a password change.
SuzyQ
Sr. Leader
Sr. Leader

Have you  removed the email account from the phone?  Remove it - then restart the phone.  Then set up the email as a new account.

0 Likes
Re: My Blackberry bold will not connect to my email after a password change.
vzw_customer_support
Customer Support

SuzyQ, thanks for helping us support Jguff with great steps to resolve this e-mail issue. For more device support and to retrieve the steps on how to remove the e-mail account in Settings, click http://vz.to/1jRMKKI

LasinaH_VZW
Follow us on Twitter @VZWSupport

0 Likes
Re: My Blackberry bold will not connect to my email after a password change.
Jguff
Member

Thanks for the tip.  Tried this a few time but still is not working. 

0 Likes
Re: My Blackberry bold will not connect to my email after a password change.
SuzyQ
Sr. Leader
Sr. Leader

Have you gone into advanced settings and tried different port #'s for the incoming and outgoing mail servers?  They may need to be different than the default settings on the phone. Also, double check the incoming and outgoing servers.  Are you using POP or IMAP?

0 Likes