Skip to main content
Accessibility Resource Center Skip to main content
Have a phone you love? Get up to $500 when you bring your phone.
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Network Extender Worked for 1 Day Then Red GPS and System Lights
Mooseofark
Member

Extender is in steel building so GPS antenna placed outside (through wall with gps antenna cable).  Worked fine for 24 hours and have been unable to get a blue gps light since.  Have checked cabling and connections of gps antenna.  Have reviewed forum postings and completed the following:

 

Verified that mac address of unit matches VZW records

Reserved a specific ip address for the mac address of the Extender

Verified that Extender has obtained an ip address from router - can see and ping unit on network

Placed the Extender in DMZ (tried port forwarding 4 specific ports from a forum posting first)(unit worked prior to any port forwarding or DMZ)

Cycled the power numerous times

 

Using a Linksys WRT160Nv3 router with cable internet access.  Moved to VZW from AT&T and had AT&T Microcell with no issues (same type of external antenna setup)

 

Any suggestions would be greatly appreciated

 

 

0 Likes
1 Solution

Correct Answers
Re: New Network Extender Worked for 1 Day Then Red GPS and System Lights
Mooseofark
Member
Replaced the GPS antenna cable and seems to be working now.

View solution in original post

0 Likes
Re: New Network Extender Worked for 1 Day Then Red GPS and System Lights
Pureblood
Member

This happens to mine all the time. Their has to be a bug. What I do to fix it is unplug it for atleast five minutes.... then plug it back in. That should fix it.

0 Likes
Re: New Network Extender Worked for 1 Day Then Red GPS and System Lights
Mooseofark
Member
Replaced the GPS antenna cable and seems to be working now.
0 Likes