guide is not displaying
ludlow1
Newbie

when I press guide a small screen of the current channel (PIP?) shows in upper right corner. I cannot get the guide to display properly, don't know what odd button combo I may have pressed that caused this. 

help?

0 Likes
Reply
1 Solution
clem21
MVP MVP
MVP

@ludlow1 wrote:

when I press guide a small screen of the current channel (PIP?) shows in upper right corner. I cannot get the guide to display properly, don't know what odd button combo I may have pressed that caused this. 

help?


Unplug the Fios box from power, unplug the router from power. wait 3 minutes. Poser back up the router, wait for the router to stabilize, plug the Fios box back in. If all is not right, check all the coax connections, especially to the box and the router.

View solution in original post

2 Replies
clem21
MVP MVP
MVP

@ludlow1 wrote:

when I press guide a small screen of the current channel (PIP?) shows in upper right corner. I cannot get the guide to display properly, don't know what odd button combo I may have pressed that caused this. 

help?


Unplug the Fios box from power, unplug the router from power. wait 3 minutes. Poser back up the router, wait for the router to stabilize, plug the Fios box back in. If all is not right, check all the coax connections, especially to the box and the router.

dexman
Community Leader
Community Leader

Try all of the suggestions that Clem offered.

If nothing seems to work, my suggestion would be to factory default the STB and start from scratch. 🙂