Coincidence?
brc5399
Enthusiast - Level 1

Starting on 7/29, my ultra has started having issues with connectivity. Yesterday, when I was at the Verizon store, a lady being helped had the same phone and same issue. There were also 2 calls that came in to the store while I was there... SAME!  The same phones, the same issues. 

My husband has a Motorola Edge 5G. We're on the same account, sitting next to each other and his phone works just fine - no issues. 

I went to the Verizon store two times yesterday - the first store just pressed buttons, handed  my phone  back and said, "There... fixed.  You had your data switched off." Well, no... I didn't.  

The next store actually took some time and ended up putting in an E-sim. It "seemed" to work... until I drove out of town. From what I can decipher, my phone is only online and is taking the signal when I'm in 5G Ultra Wideband.  At home, where we bounce between 5G and 4G LTE,  I have no connectivity. 

Who else is having the same problem? And yes, I did all of the "troubleshooting" on it, even a new E-sim and nada.

We can put a man on the moon and talk to him on a rotary phone, but we can't get the Samsung Galaxy S22 Ultras to work??  LOL!

0 Likes
1 Reply
vzw_customer_support
Customer Service Rep

Hey there, brc5399. We're sorry to hear about the connectivity issues you've been experiencing on your device since 7/29. We definitely want to make sure that we do everything we can to help. Please be on the lookout for a Private Note for further review. 

 

~Izzy

0 Likes