Why is there No signal found for mobile networks?
haynesga
Newbie

My S4 isn't letting me call or receive calls at all. It says that mobile network is not available. My internet still works fine, and my texts will still send but only after a message comes up that says no signal found for mobile networks. I've tried restarting it and nothing changes, and I took the battery out for about 5 mins and put it back in and nothing helped. Anyone have a solution? Please reply

Labels (2)
0 Likes
Reply
1 Solution
vzw_customer_support
Customer Service Rep

Haynesga, thanks for being so proactive. Can you try this: http://vz.to/Ht62on and retest? Please keep us posted.

SammuelP
VZW Support

View solution in original post

0 Likes
Reply
9 Replies
vzw_customer_support
Customer Service Rep

Hi Haynesga,

Let's locate your missing signal! I would be frustrated as well if my device was not working properly. What error message do you hear when you place a call? What zipcode are you in? Is Mobile Networks turned on http://vz.to/19NeRCA?  Is Global Roaming turned on as well? Keep me posted.

Thanks,
PamelaF_VZW
Tweet us @vzwsupport

0 Likes
Reply
haynesga
Newbie

I just tried the global roaming and it didn't work either.

0 Likes
Reply
haynesga
Newbie

When I try to call someone it brings up a message that says mobile network is not available. My zip code is 29349, Mobile Networks is turned on and Global Roaming is not. But I've never had global roaming on and have never had a problem until now.

0 Likes
Reply
vzw_customer_support
Customer Service Rep

Haynesga, thanks for being so proactive. Can you try this: http://vz.to/Ht62on and retest? Please keep us posted.

SammuelP
VZW Support

0 Likes
Reply
Aaron0713
Newbie

I’m having the same issue as well what do I do 

0 Likes
Reply
KH-OrnEsh
Moderator Emeritus

Due to the age of this thread, it will be locked in order to keep discussions current. If you have the same or a similar question/issue we invite you to start a new thread on the topic.

0 Likes
Reply
Klue
Master - Level 1

Have you tried removing and reinstalling the SIM card. sometimes you have to do this to reconnect to the network.  Make sure you have the battery removed first.

missswifty
Enthusiast - Level 1

It worked for me thank you

0 Likes
Reply
haynesga
Newbie

I just tried and it didn't work either

0 Likes
Reply