Skip to main content
Accessibility Resource Center Skip to main content
Have a phone you love? Get up to $500 when you bring your phone.
end of navigation menu
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
***Announcement: Early next week, we’ll be merging the current Fios and Wireless Communities into the all new Verizon Community! Beginning the evening of Sunday 12/4, both Communities will be placed in read-only mode. You’ll still be able to visit the Communities and browse content, but login will be disabled. On the afternoon of Monday 12/5, all users will be able to log into the new Verizon Community. We expect the new Community to be fully functional the morning of Friday 12/9. Additional details can be found in the Announcements board and under Featured Topics!
VL 600 Aircard stopped working
awall515
Member

Hoping someone has had this problem.  My LTE 4G VL600 aircard has stopped working (I've had it for almost 2 years, and it has been fine) on just one of my laptops (both laptops are Dell, and fairly new). I noticed that the IPv4 and IPv6 address has dissapeared from the access manager(under the "Statistics" tab) on the laptop that cannot connect. It will not let me type the addresses in the boxes (I know the numbers, etc... because I can see them when connecting on the other laptop). I contacted Verizon Tech support, and he told me he didn't know. (This could have happened when I hit the reset button the "Statistics" tab...who knows)

Can anyone help??

Thanks.

0 Likes
1 Solution

Correct Answers
Re: VL 600 Aircard stopped working
John_Getzke
Community Leader
Community Leader

The device is not displaying an IP address because it does not have one while connected to that laptop. Chances are that there is a hardware connection problem between the USB modem and the computer.

Try some of your other USB ports and see if the problem is consistent or not.

View solution in original post

0 Likes
Re: VL 600 Aircard stopped working
John_Getzke
Community Leader
Community Leader

The device is not displaying an IP address because it does not have one while connected to that laptop. Chances are that there is a hardware connection problem between the USB modem and the computer.

Try some of your other USB ports and see if the problem is consistent or not.

0 Likes